Kategorier
Aktuellt

Månadsbrev februari 2023

Hejsan alla medlemmar!

Nu går vi äntligen mot ljusare tider och i SADs styrelse har arbetet börjat med att planera inför det vetenskapliga årsmötet 2023!

Det kommer vara svårt att toppa vårt senaste möte som pågick under tre dagar på Skarpö! Där visade vi på SADs enorma bredd, och över tjugo forskare från olika delar av Sverige presenterade sin forskning! Men, vi vet att det fortfarande finns mycket spännande som pågår där ute, och har stora förhoppningar inför det kommande mötet!

Tiden för det vetenskapliga mötet 2023 är planerat till den 25-26 oktober. Förhandlingar pågår fortfarande, men mötet blir antingen i Malmö eller i Lund. 

Årets tema är ”Nya behandlingsstrategier”, och vi hoppas kunna ha ett preliminärt schema att presentera om en månad eller två. 

Till dess hoppas jag att ni bokar in den 25-26 oktober i era kalendrar och att ni inte glömmer att betala medlemsavgiften!

Jag vill också påminna er om att ni kan kontakta oss om ni vill att vi ska lägga upp någon information för SADs medlemmar på hemsidan, eller om ni kanske vill presentera er forskning genom ett ”SAD talk”!

Håll er friska nu under  Vabruari!

Louise Adermark

Ordförande i SAD
Docent Göteborgs universitet