Kategorier
Aktuellt Ordförande har ordet

Ordförandebrev i september

Hej alla medlemmar i SAD!

Nu börjar det äntligen dra ihop sig till det vetenskapliga mötet som i år går av stapeln den 26-28 oktober!
Inför årets möte har vi valt att visa på SADs bredd, både regionalt och ämnesmässigt, och programmet innehåller kortare presentationer av pågående beroendeforskning från hela Sverige.

Årets program hittar du här

Mötet sker i år i fysisk form på Systembolagets kursgård Skarpö, och det kommer starta redan under onsdagskvällen. För att underlätta er resa till Skarpö har vi ordnat med två olika busstransporter. Dessa avgår från Cityterminalen respektive Arlanda, 17.00 på onsdagen. 

För er som inte har möjlighet att närvara på plats kommer vi att erbjuda deltagande på distans via zoom. Observera dock att detta inte blir ett webbinarium, och att hög kvalitet på ljud och bild ej kan garanteras, men vi kommer göra vårt bästa!   

Oavsett om du vill medverka på plats eller distans så anmäler du dig via detta formulär. Glöm inte att anmäla eventuella kostrestriktioner. 

Tack vare vårt samarbete med Systembolaget så är årets möte gratis för SADs medlemmar. Observera dock att du behöver ha betalat årsavgiften på 200 kronor. 

Vidare har kursgården på Skarpö ett begränsat antal sängplatser, och det är ”först till kvarn” som gäller. Om sängplatserna tar slut finns det ändå möjlighet att medverka på plats, men då övernatta i Vaxholm. Vi kommer att meddela så fort Skarpö blir fullbokat.

Jag tycker att det är fantastiskt roligt att äntligen få träffas i fysisk form och jag hoppas att årets breda program ska innehålla något för alla medlemmar i SAD!

Vi ses på Skarpö 26-28 oktober!

Louise Adermark

SADs ordförande